Onze producten

ROADLED Maritime Panel

De Maritime Panel wordt op verschillende plaatsen langs vaarwegen geplaatst. De Maritime Panel onderscheidt zich, ten opzichte van kadereflectoren, op duurzaamheid en kwaliteit. Door de kwalitatief hoogwaardige LED-verlichting in de vaarwegmarkering, is de walkant uiterst goed zichtbaar.

ROADLED® ontwikkelt en produceert speciale vaarwegmarkering op basis van unieke solar-LED techniek. De ingebouwde...Lees verder »


ROADLED TubeLED

De ROADLED® TubeLED wordt langs fietspaden geplaatst. Door het aanlichten van het fietspad ontstaat een duidelijke markering van de weg. De TubeLED staat voor veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Door de kwalitatief hoogwaardige LED-verlichting in het armatuur, is het fietspad uiterst goed zichtbaar voor de fietser.
ROADLED® ontwikkelt en produceert speciale...Lees verder »


ROADLED Barrier

De Barrier is een vorm van wegmarkering die in de geleiderail wordt geplaatst. Dit product heeft exact de vorm van het Europese geleiderailprofiel en is eenvou­dig te monteren. Door de kwalitatief hoogwaardige LED-verlichting in de Barrier, is de weg of bocht uiterst goed zichtbaar voor de weggebruiker. De Barrier on­derscheidt...Lees verder »


ROADLED Bakentop

De ROADLED® Bakentop wordt op de geleidebaken geplaatst. De Bakentop is een unieke toepassing die staat voor veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Door de kwalitatief hoogwaardige LED-verlichting in de Bakentop, is de geleidebebakening uiterst goed zichtbaar voor de weggebruiker.

ROADLED® ontwikkelt en produceert speciale wegmarkering op basis van unieke solar-LED techniek. De...Lees verder »


ROADLED Hybrid Street Light

De Hybrid Street Light (HSL) is een hybride verlichtingsobject. Door het verlichten op basis van zonne-energie, wordt een enorme besparing gedaan op het huidige energieverbruik. De mogelijkheid tot aansluiting op het net waarborgt de lichtgarantie, ook in de meest donkere tijden. De HSL onderscheidt zich, ten opzichte van sociale verlichting,...Lees verder »


ROADLED Top

De ROADLED® Top is een vorm van wegmarkering die op de bermpaal wordt geplaatst. Het monteren gebeurt snel en efficiënt in 30 seconden. Door de kwalitatief hoogwaardige LED-verlichting in de wegmarkering, is de weg of bocht uiterst goed zichtbaar voor de weg­ gebruiker. De ROADLED® Top onderscheidt zich, ten opzichte...Lees verder »