Project ‘Waterberg’ – knooppunt A50-A12 – succesvol verlopen

Met  genoegen kijken Rijkswaterstaat, Traffic & More en Roadled® terug op een prima verlopen ‘project Waterberg’ het knooppunt A50-A12.

In de afgelopen maand  zijn de wegdelen Apeldoorn-Utrecht, Utrecht-Apeldoorn en Apeldoorn-Oberhausen  voorzien van Roadled® TOPS en Roadled® BARRIERS.

roadled-barrier-1

ROADLED BARRIER

Het doel was het verbeteren van de zichtbaarheid van de weg, waardoor de verkeersveiligheid is vergroot, zonder de  gebruikelijke hoge investerings- en exploitatiekosten behorende bij OVL.

De heren Traag (adviseur Verkeer bij Infraproviding Oost Nederland) en Everaars (adviseur verkeer en vervoer  regio Arnhem Nijmegen), waren namens Rijkswaterstaat aanwezig bij de montage. Zij waren ook nauw betrokken in de voorbereidende fase van dit Roadled® Project. Deze goede voorbereiding en een duidelijk plan van aanpak heeft geresulteerd in een voorspoedige uitvoering waar het geweldige resultaat het bewijs van is.

 

Verbeteren van de zichtbaarheid van de weg voor meer verkeersveiligheid, zonder hoge investeringen of exploitatiekosten

De heer Hendriks van Traffic & More, heeft de vakkundige montage van de Roadled® armaturen op zich genomen: ”Doordat de exclusieve Roadled® techniek verpakt is in maatwerkarmaturen als de TOP en BARRIER in combinatie met het  ontbreken van enige ondergrondse infra is de montage tijd kort.

Roadled_top_1

ROADLED TOP

De Roadled® BARRIER wordt bevestigd aan de geleiderail en de Roadled® TOP wordt op een bermplankje aangebracht”  aldus de heer Hendriks.

De betrokken partijen kijken uit naar de volgende uitvoering op het knooppunt Grijsoord waar eveneens Roadled® TOPS en BARRIERS aangebracht zullen worden.

Geplaatst in Projecten.