Wegbebakening

  • Roadled Barrier

ROADLED ontwikkelt en produceert speciale weg­markering op basis van unieke solar-LED techniek. De ingebouwde LED verlichting in de wegmarkering werkt volledig autonoom, namelijk op zonne-energie en kan 45 dagen zonder daglicht.

De innovatieve producten van ROADLED zijn effectief, efficiënt en duurzaam, met een focus op het verhogen van de verkeers- en sociale veiligheid.

De ROADLED TOP is een vorm van wegmarkering die passend is op de bestaande infrastructuur (bermpalen). Het monteren gebeurt snel en efficiënt in 30 seconden. Door de kwalitatief hoogwaardige LED verlichting in de wegmarkering, is de weg of bocht binnen 5 minuten verlicht en uiterst goed zichtbaar voor de weggebruiker. De TOP onderscheidt zich, ten opzichte van wegdekreflectoren, op duurzaamheid en kwaliteit.

De ROADLED Barrier is een vorm van wegmarkering die in de geleiderail wordt geplaatst. Dit product heeft exact de vorm van het Europese geleiderailprofiel en is eenvoudig te monteren. Door de kwalitatief hoogwaardige LED verlichting in de Barrier, is de weg of bocht uiterst goed zichtbaar voor de weggebruiker. De Barrier onderscheidt zich, ten opzichte van wegdekreflectoren, op duurzaamheid en kwaliteit.

De ROADLED TOP en Barrier zijn ontwikkeld in samenwerking met Rijkswaterstaat, zijn SGS gecertificeerd en voorzien van een NL Greenlabel A-status. De ROADLED producten voldoen aan de criteria gesteld in de NSVV richtlijn actieve markering.