Wegmarkering

  • Roadled Cateye

ROADLED ontwikkelt en produceert speciale weg­markering op basis van unieke solar-LED techniek. De ingebouwde LED verlichting in de wegmarkering werkt volledig autonoom, namelijk op zonne-energie en kan 45 dagen zonder daglicht.

De innovatieve producten van ROADLED zijn effectief, efficiënt en duurzaam, met een focus op het verhogen van de verkeers- en sociale veiligheid.

De ROADLED Cateye wordt op het wegdek geplaatst. De Cateye onderscheidt zich, ten opzichte van wegdekreflectoren, op duurzaamheid en kwaliteit. Door de kwalitatief hoogwaardige LED verlichting in de wegmarkering, is de weg of bocht binnen
5 minuten verlicht en uiterst goed zichtbaar voor de weg­gebruiker.

De ROADLED CUB wordt in het wegdek geplaatst. Door het verzinken in het wegdek is er geen niveauverschil, de weg blijft volledig vlak. De CUB onderscheidt zich, ten opzichte van wegdekreflectoren, op duurzaamheid en kwaliteit. Door de kwalitatief hoogwaardige LED verlichting in de wegmarkering, is de weg of bocht uiterst goed zichtbaar voor de weggebruiker.

De ROADLED Cateye en CUB zijn ontwikkeld in samenwerking met Rijkswaterstaat, zijn SGS gecertificeerd en voorzien van een NL Greenlabel A-status. De ROADLED producten voldoen aan de criteria gesteld in de NSVV richtlijn actieve markering.